Vår historie

To tøtte som etter utallige reiser på kryss og tvers i verden, har samlet opp inntrykk og inspirasjon fra restauranter og kafeer, så de satte seg ned og skapte sin egen drømmekafe. Meirsmak heter den og ligger midt i sentrum av Mo i Rana. Målet er å lage kvalitetsmat lokalt, men ispirert fra storbyliv og sørlige breddegrader. Vi har ansatt kokk, konditor og baker, som sammen skaper ett mangfold av smaker og opplevelser.

Vi åpner klokken 07:30 på ukedagene med servering av frokost og ferskbakte varer. Etter det starter lunchservering, og avsluttes med smårettservering utover ettermidagen og til stengetid.

Her kan du sette deg ned på en barkrakk ved vinduet og nyte din kaffe og bakverk, mens du ser på bylivet som suser forbi. Eller du kan ta med deg dine venner og sitte sammen i timevis og nyte mat og drikke i koselige omgivelser. I sommerhalvåret har vi uteservering, både under tak og i solen på ettermiddag og kveld.

Du har også mulighet til å bestille og ta med deg bakverk og kaker hjem.

Vi setter service i høysetet og vil yte vårt ytterste for å gi deg en hyggelig opplevelse hos oss.

Velkommen til oss

Vibeke og Tonje

Eiere og gründere
Breakfast1

Vår kafe

Vi har lagt mye tid og arbeide i å skape vår egen kafe. Inspirasjon er hentet fra hele verden, og vi har benyttet lokale møbelsnekkere for å produsere og tilpasse benker, disker og bord.

 

Vi har sitteplass til ca 80 gjester inne i lokalet

 

Vi har også en egen avdeling inne i lokalet som kan avskilles fra resten av kafeen, hvis du ønsker å avholde møter, fødselsdag eller liknende hos oss.

Service i høysetet

På våre reiser i inn og utland, har vi opplevd service på mange varierende nivå. Noen er veldig bra, og andre er det motsatte av bra.

Vi har bestemt at Meirsmak skal være vår drømmekafe, en slik vi selv ønsker å få besøke, gjerne hver dag. Vi har drillet våre ansatte i service, og forventer at de skal yte sitt ytterste for at du skal få en fin tid når du besøker oss.

Hvis du mot formodning opplever det motsatte, ønsker vi at du benytter kontaktsiden her for å fortelle oss hva som skjedde.

All kommunikasjon er konfedensiell

Percolated perfection!

Variert og spennende meny

Vi har gjort vårt ytterste for å finne frem til en spennede meny. Våre ansatte har alle vært med å bidra til å finne måltider, og oppskrifter som passer vårt konsept. Menyen skal være levende, og vil endres titt og ofte.

Har du et forslag til oss på en rett du har stor sans for og som du tror vil passe inn hos oss, er du hjertelig velkommen til å dele den med oss.

Våre ansatte

Vi har satt sammen et team av mennesker som vi mener er perfekte for Meirsmak.

Konditor Elisabeth, har jobbet mange år som konditor bla på Oslo Plaza.

Kokk

Baker

Hovmester og daglig leder Tonje, har lang fartstid innen serviceyrket her i distriktet, samt en økonomiutdannelse som sørger for sunn drift i selskapet.

cafe

Kundene forteller