Hils på kokken vår

_DSC4960

 

Kokken vår Silje, som nå er på plass hos oss 100%, kommer til å sette sitt preg på vårt kjøkken og våre retter fremover. Nye retter kommer og flere tilbud vil dukke opp i løpet av relativt kort tid. Vi kommer også til å utvide vårt sortiment og mange andre spennende saker og ting vil dukke opp hos oss i løpet av sommeren Vi gleder oss, og det håper vi dere også gjør.

Vi har også lest igjennom alle tilbakemeldingene dere har kommet med til oss, både ris og ros, og vi har allerede tatt tak i flere av de ting dere har påpekt, og flere forbedringer kommer etter hvert. Tusen takk til alle som har brukt tid på å sende oss meldinger og deltatt i våre spørreundersøkelser. Det setter vi veldig pris på. Send oss gjerne meldinger, enten her eller på Facebook, men send direktemeldinger, og ikke post spørsmål direkte på veggen. Postinger på veggen har en tendens å forsvinne i alle varslene vi får, mens alle direktemeldinger blir lagret og vil bli besvart.

Håper at dere tar turen innom i løpet av sommeren, og vi sammen med dere ser frem til varmere dager, der vi kan tilby alt av forfriskninger på vår uteservering.

Velkommen og god sommer