Litt om våre produkter

sunday-brunch1

Vi på Meirsmak har som målsetning å produsere alt av mat helt fra bunnen av, for å kunne levere et solid handtverk som vi kan garantere kvaliteten av til deg som kunde. Dette medfører mye jobb og mange ansatte. Vi har pr d.d. ansatt: 2 konditorer, 2 bakere, 2 kokker og 9 servitører/ekstrahjelper som jobber på spreng, faktisk hele døgnet igjennom, for å kunne levere kvalitetsmat til kundene og til rett tid etter bestilling. Våre bakere starter arbeidsdagen rundt midnatt, og baker opp brød og annen bakst slik at det er klart til åpning klokken 0730. Kvelden i forveien har våre kokker forberedt en god del av smårettene og pålegget til dagen etter. Blant annet tilbereder de roastbeef sous vide, slik at den blir skikkelig mør og smaksatt med vår egen krydderblanding. Konditorene starter også dagen tidlig med å lage opp det de trenger og starter tilberedningen av kaker og liknende i ovnen etter at bakerne er ferdige med sin jobb.

Vi benytter INGEN form for halvfabrikata eller andre «snarveier» i vår matlaging. Selv slike enkle ting som aioli lages helt fra grunnen av med pisking av egg og olje, i stedet for å kjøpe inn ferdig majones og tilsette krydder, noe som både har vært mye enklere og billigere.

Vi har ikke til hensikt å konkurrere ut eksisterende etablissementer i byen, men å kunne tilby et nytt og spennende alternativ som kan bidra til å gjøre Mo i Rana til en triveligere by å besøke og å gå ut i.