Takk for oss!

screenshot-2013-12-17-12-46-25

Vi har forsøkt å starte og drifte et nytt konsept med bakerikafe og lunchretter her på Mo, men vi har dessverre feilet.

Vi har siden starten møtt på flere uforutsette hindringer, som dessverre har gitt oss mange begrensninger i å gjennomføre vår opprinnelige plan og få til det konseptet som vi hadde planlagt. Vi har forsøkt å endre på konseptet underveis, og tilpasse driften etter markedet. Nå er det dessverre ikke mulig å drive bedriften lenger på de midler vi har tilgjengelig. Så vi har med tungt hjerte valgt å melde oppbud på driftsselskapet i dag.

Vi må få takke til alle våre gode gjester som har vært innom siden starten og vært med på å skape en trivelig stemning sammen med oss. Våre leverandører og samarbeidspartnere har også stått på for å hjelpe oss i gang. Sist men ikke minst må vi takke alle våre ansatte som har stått på døgnet rundt for oss, ingen nevnt og ingen glemt.

Det er veldig trist og vi beklager så mye at det måtte ende slik, men vi har forsøkt å holde liv i Meirsmak så lenge vi klarte.

Hvis du eller dere som leser dette, skulle være interessert i å overta konseptet og starte din egen drømmebedrift med blanke ark, er vi villig til å motta seriøse forespørsler.

Takk for oss.

_DSC4489_DSC4480_DSC5238_DSC4959_DSC4978_DSC4973